Praktijk Mous

PSYCHOTHERAPIE VOOR KINDEREN, JEUGDIGEN EN JONG VOLWASSENEN

Aanmelding

Telefonisch aanmelden
U kunt zich bij mijn praktijk aanmelden met een verwijzing voor Specialistische GGZ van een huisarts, medisch specialist of lokale toegang van de gemeente dan wel gezinscoach. Uw aanmelding wordt in behandeling genomen en samen met u wordt nagegaan of mijn praktijk de zorg verleent die aansluit op uw zorgvraag. Indien nodig wordt in overleg met u en/of uw verwijzer gezocht naar een alternatief.

De praktijk is telefonisch bereikbaar op donderdag van 12.15 tot 13.00 uur. Buiten deze tijden kan een bericht worden ingesproken op de voicemail van de praktijk, die op werkdagen regelmatig wordt afgeluisterd.

Telefoon: 06- 83941466

Wachttijd - Laatste actualisatie:

Aanmeldingswachttijd
De wachttijd voor aanmelding is 8 maanden voor kinderen/jeugdigen. Voor jong volwassenen geldt een aanmeldstop tot augustus 2024. 

In augustus 2024 zal ik op deze website mijn nieuwe wachttijd voor jong volwassenen bekend maken. 

Behandelingswachttijd
De wachttijd voor behandeling is 8 maanden voor kinderen/jeugdigen. Voor jong volwassenen is momenteel voor alle diagnosegroepen een patiƫntenstop.

Bij te lange wachttijden of een aanmeldstop vanwege het bereiken van het budgetplafond, kunt u contact opnemen met uw gemeente of zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling.